مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه چک بلامحل

با سلام خدمت عزیزان گرامی
حدود 33 ماه پیش قرارداد رهن و اجاره ای بین دو نفر بسته شد که من بجای مستاجر چک دادم ولی ایشون واریزی رو انجام ندادن و اینکه چک های من برگشت خورد و موجر از طریق اظهارنامه فسخ اعلام کرد الان با گذشت دوسال و نه ماه رفته بعنوان چک بلامحل درخواست اجراییه داده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، در خصوص اجور پرداخت نشده امکان مطالبه دارند و راجع به ما بقی آن امکان طرح شکایت دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما اجور معوقه خود را پرداخت نکرده‌اید ایشان می‌تواند آن را مطالبه نماید در هر صورت می‌توانید دفاعیات خود را طی لایحه و یا حضوراً در جلسه دادگاه اعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چک سند تجاری است و شما مکلف هستید که مبلغ را پرداخت نمایید