مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

باسلام و خسته نباشید
بنده الان 6ساله ازدواج کردم و یه دختربچه 3ساله دارم زنم الان 20روزه زندگی رو کامل رها کرده و بچمم برداشته رفته این درحالیه که از صداقت و سادگی من سواستفاده کرده و همه مال و منال حاصل از زندگی مشترک یعنی ماشین و خونه و پس انداز بانکی، همه رو بنام خودش کرده، حالا من موندم با جیب خالی خالی که حتی ماشین که وسیله کارم و امرار معاشم هست هم برداشته برده، لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

پاسخ ها :

مسعود  كاظمي

مسعود كاظمي :

استان :

سلام در خصوص ترک زندگی دادخواست الزام به تمکین بدید اما در خصوص اموالی که بنام ایشون زدید امکان برگشت وجود ندارد