مشاوره حقوقی رایگان - رد نکردن اسم بنده برای سابقه کار و بیمه توسط پدرم

از سال 1369کارگاهی در .........ان ترک تحصیل کردم نزد پدرم به طور شبانه روزی مشغول کار شدم تا 1373که به خدمت سربازی رفتم وبرج 2ساله 1375برگشتم دوباره مشغول کار در همون مقواسازی پدرم شدم ونه حقوقی نه مزایا نه تعطیلات وچون پدرسالاری بود هرچی می‌گفتند بدون چون چرا انجام دادم و چون از روز اول سپرده بود به هیچ عنوان از اداره کار بیمه کسی آمد سوال کرد بگو تعطیل هست و خودت هم آمدی سربزنی برگردی ومن هم همون کار رو انجام میدادم تا زمانی که 1375ازخدمت برگشتم دوباره مشغول کار شدم تا 1385بعد بدون کوچکترین سرمایه یا ماشین یا یک متر زمین چیزهایی که از کارگاه پدرم آوردم وتا آخر عمرم بامن هست ساعیدگی زانو که جراحی لازم هستند چون تمام اون سالها سرپا ودر رطوبت کار کردم وبه طور تجربی شدم جوشکار دستگاه سوله درب کارگاهی سالن وقتی بعد اونجا رفتم یک شرکت دیگه تازه فهمیدم بد کلاهی سرم رفته فرستادند که سابقه بیمه بیارم وقتی رفتم رباط کریم که دوسال بعد شروع کار من درکارگاه بابام افتتاح شده بود گفتند هیچ سابقه نداری دادم از ظلمی که درحقم شده بود درآمد وگفتم انصاف هست بهترین سالهایی که یک فرد میتونست داشته باشد وخودش رو جمع وجور کنه کار کردم بدون کوچکترین حقوقی آن هم شبانه روزی یعنی ناچیزترین چیزی که سابقه هست آن هم نداشته باشم گفتم چقدر ازپدرم پول گرفتید اسمم رو رد نکردید دیدند حاله بده منو گفتند بشین تا باز بگردیم بعد آمدن با 2سال 8ماه از من قرارداد خواستند گفتم مگه کسی آن زمان می‌توانست اسم قرارداد بیاره گفتند حقوق نمیداد 6ماه بعد میرفتی جای دیگه کار میکردی چون حقوق پرسیدن چند میگرفتی گفتم حقوق فقط خواکی ناهار شام صبحانه همین چون فکر میکردم که باهم پیشرفت میکنیم نباید پولی بگیرم یا پولی که دستم بود برای خرید بار وکارگر برداشت کنم ناگفته نماند نمیدانم چه کسی از بیمه و اداره کار گفته بود همیشه میگفت بازرس آمد بگو تعطیل هست وخودت هم آمدی سربزنی بری فقط یکبار قافل گیر شدیم بازرس اسم هرکسی که درکارگاه بود نوشت رفت وپدر هرکاری کرد نتوانست لیست رو دربیاره همین که توقیف برای بدهی بیمه آمد مجبور شد نصف نقدا پرداخت ونصف دیگه ماهانه 4سال قسط بدهد وتنها مدرکی که دارم ته قبض قسط های واریزی اداره کار هست با شاهد هایی که تعدادی هستد که شهادت بدن بنده از چه سالی سنی مشغول وساعت کاری من چه جوری بوده از دیوان وکیل گرفتم و 6ملیون اول گرفت قرار بود 6تومن پایان کار بگیره که دیوان رای داد که برم هیات تشخیص وسلسله مراتب تی کنم که پدر مریض شد نتونستم دنبال کار رو بگیرم آیا راهی برای احقاق از دست رفته بنده وجود دارد ممنون و متشکرم اگر راهنمایی بفرمایید درسن 47سالگی فقط یک پراید آن هم دراین شرکت مشغول شدم گرفتم دختر 25ساله پسر22ساله بیکار دارم و اه دربسات ندارم راضیم حداقل چیزی که سابقه کار میتواند باشد همون و بهم بدن و فیش های پرداختی که آن زمان 2500حق بیمه بنده بود که پدر آن هم از من دریغ کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی می‌بایست توسط وکیل متخصص ملکی بررسی و پیگیری لازم توسط وکیل انجام شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از پدرت شکایت کن بن اداره کار اگر نشد به دادگاه البته وکیل بگیرید بهتره