مشاوره حقوقی رایگان - عنوان صلح در قرارداد..

اگر در صلح نامه عادی دست نویس ملک دارای سند ثبتی که در رهن بانک نیز میباشد چنانچه به جای کلمه مصالح و متصالح کلمه خریدار و فروشنده ذکر شود و در مورد معامله مشخصات ثبتی ملک گامل ثبت گردد ولی از در رهن بودن ملک عنوانی درج نگردد میتوان از دادگاه ابطال صلح نامه را درخواست کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با شرایطی امکان پذیر است
عقد تابع قصد طرفین است
و اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر صلحنامه بوده ابتدا می‌بایست اثبات شود که صلح بوده در اینجا موضوع خرید و فروش است