مشاوره حقوقی رایگان - همجنسگرایی

سلام خسته نباشید.
شخصی در رابطه من مشکل ایجاد کرده ک مطمئنم همجنس گراس و با پارتنر من رابطه داشته چجوری میتونم گزارش بدم این موضوع رو ک از طریق مراجع قضایی پیگیری شه و اون فرد جریمه شود ؟
من فقط شماره تلفن اون شخص رو دارم
میشه کاری کرد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف شک گزارش دادن بی فایده است اما اگر شبکه ای و گسترده باشد راه حل های دیگری متصور است باید تماس بگیرید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با گزارش شما یا هر کس دیگری دادگاه وارد رسیدگی نمی شود.
شما برای اثبات ادعای خود باید دلیل ارائه دهید تا دادگاه وارد رسیدگی بشه در غیر این صورت پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اثبات جرم نیاز به ادله و دلایل محکمه پسند است و صرف در اختیار داشتن شماره تلفن مکفی نخواهد بود‌.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دلیل ندارید اقدام نکنید مرتکب افترا شده اید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش شما بسیار مبهم می‌باشد �ر مزاحمتی برای شما ایجاد نکرده است نمی‌توانید شکایتی مطرح کنید