مشاوره حقوقی رایگان - جعل پشت چک

باسلام خدمت جناب اقای سید علیرضا سید اقایی وسرکار خانم زهرا جمالی ممنون از لطف شما شما که جواب سوال منو دادید در مورد این که در بازار بابت خرید چک خرج کردم وگیرنده چک پشت 3تا از چکهای من امضای منو جعل کرده و تاریخ رو عوض کرده و چکها رو پاس کرده شما وکلای عزیز عرض کردید که جرمش کیفری میباشد و زندانی دارد سوال من این است که ایا میشود که نظر قاضی در مورد جرم جعل امضا پشت چک کیفری نداشته باشد میشود نظر قاضی اینگونه باشد
باتشکر از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

عمل جعل یک عمل دارای خصیصه مجرمانه است و قاضی مختار نیست عمل مجرما نه ایی را مباح اعلام دارد مگر به موجب قانون