مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی در مستی و شرب خمر

سلام من دو روز پیش شب با یه ماشین تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و جواب تست الکل هم که از گرفتن مثبت هست حالا یه نامه دادن برای شرب خمر باید ببرم دفتر قضایی و دادگاه تصادفات خواستم ببینم با توجه مثبت بودن تست، حکم حد و جریمه به چه صورتی هست و اینکه باید اقرار کنم به خوردن مشروب یا انکار کنم و بگم نخوردم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر اقرار نکنید حد نمی‌خورید ولی مجازات جایگزین جریمه نقدی میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه پیگیری کنید
می توانید با اظهار پشیمانی دفاعیات خود را مطرح کنید