مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت دختر غیر باکره بدون اذن پدر

سلام من دختری 21 ساله هستم که ازدواج نکردم اما از طریق رابطه نامشروع بکارت ندارم آیا میتوانم بدون اذن پدر ازدواج موقت کنم؟
برای این کار باید به عاقد یا دفتر برگه سالم نبودن بکارت نشان دهم؟
و آیا در دفتر ازدواج مشکل برایم بوجود نمی آید؟ از لحاظ قانونی به مشکل نمیخورم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مشکلی ندارد جز نهایت اطلاع خانواده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صیغه موقت ، بدون اجازه پدر ، برای دخترانی که باکره یا دوشیزه نیستند ، بلامانع است