مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی

سلام خسته نباشید.من واسه نیروهوایی ارتش ثبت نام کردم و 4 برج 6 هم اعزامم برای معاینات پزشکی .حالا تازه فهمیدم کیست مویی دارم و همین امروز هم عمل کردم تا روز 4 استخدامی یه هفته ای میشه از عملم میگذره .نامه پزشکی هم گرفتم .میخام بدونم مشکلی نداره؟لطفان جواب بدین .ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق نیروهای مسلح پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید به وسیله بستگان حتی

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
کیست مویی بیماری حادی نمی باشد و با جراحی قابل درمان است.با این حال، باید از طریق نهاد مربوطه موضوع را پیگیری کنید.