مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل پاس نشدن چک ثمن

سلام بنده یه ماشین فروختم و خریدار یه چک به من داد ولی چک نقد نشد صاحب چک کس دیگری هستش ودرقولنامه هم ذکر نکردیم چنانچه چک پاس نشد معامله فسخ آیامن میتونم ماشینم پس بگیرم

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو به دلیل پاس نشدن چک ثمن پاس نشدن چک ثمن معامله فسخ معامله خودرو چک