مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ملک

در سال 1361پدرم در زمینی بصورت تصرفی اقدام به ساخت یک مغازه جهت تعمیر گاه می کند حتی چند سال بعد پروانه کسب هم دریافت می‌کند به دلایلی کسب کار تعطیل می‌شود اینجانب در سال 1385 ملک بصورت قولنامه ای از پدرم خریداری کردم و حتی سند تک برگ برای مغازه که نزدیک به 40سال قدمت دارد گرفتم واز سال گذشته از طریق اداره ثبت اسناد درخواست صدور سند برای الباقی زمین به متراژ 300متر که خارج از طرح هادی روستای می‌باشد نموده ام آیا دهیاری یا شخصی میتواند به مالکیت اینجانب که نزدیک به 40سال درید تصرفم می باشد اعتراض کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ابتدا باید مشخص گردد که آیا اراضی دارای پلاک ثبتی اصلی و فرعی میباشد یا خیر
پلاک ثبتی در اداره ثبت به اسم چه شخصی ثبت شده است
آیا اراضی جز اراضی منابع طبیعی است یا خیر
و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در