سلام از کانون وکلا پرسیده شود. اعضای بند دال در اختبار شرکت می نمودند و معمولا دو تا سه بار اختبار از انان بعمل می امد( اغلب اختبار اول را پذیرش نمی شدند).
بند د ماده ٨ « لیسانس حقوق، یا گواهی سطوح عالی حوزه با 5 سال سابقه حقوقی مستمر یا ١٠ سال متناوب و بازنشستگی با ٣٠ سال خدمت دولتی » – به موجب بند « د » ماده ٨ لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری به کلیه کسانی که دارای لیسانس حقوق قضائی یا گواهی پایان تحصیلات سطوح عالیه از حوزه علمیه قم با حداقل 5 سال سابقه کار متوالی یا ١٠ سال متناوب در سمت های حقوقی در دستگاه های دولتی و وابسته به دولت و نهاد ها و نیروهای مسلح باشند و بعد از اجرای این قانون با داشتن ٣٠ سال سابقه خدمت بازنشسته شوند بدون رعایت شرط سنی با انجام نصف مدت مقرر کارآموزی (نه ماه) پس از قبولی در امتحان اختبار، پروانه وکالت از طرف کانون وکلاء داده می شود. لازم به توضیح است که این متقاضیان باید دارای تمام شرایط فوق باشند در غیر این صورت مشمول این ماده نخواهند شد (لیسانس حقوق یا گواهی سطوح عالی حوزه علمیه قم 5 سال مستمر یا ١٠ سال متناوب کارشناس حقوقی مستند به احکام کارگزینی (بعد از اخذ مدرک لیسانس) بازنشستگی با ٣٠ سال خدمت واقعی). متقاضیان بند ((د)) در صورتی می توانند ثبت نام کنند که آخرین حوزه فعالیت شان (یاحکم بازنشستگی )مربوط به استان های تحت شمول کانون مرکز باشد. متقاضیان بند ((د)) می بایستی اول حکم بازنشستگی خود را اسکن نمایند.وپس از تائید حکم بازنشستگی می تواند مراحل ثبت نام را در مدت مقرر انجام دهد. تبصره یک ماده ٨ به موجب تبصره یک ماده ٨ لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری کلیه کسانی که دارای لیسانس حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آنها از دروس حوزوی و دانشگاهی بوده و حداقل دو سال سابقۀ خدمت قضائی داشته باشند از انجام دوره کارآموزی معاف می باشند ولی پس از احراز شرایط و قبولی در اختبار، به آنها پروانه وکالت پایه یک از طرف کانون وکلاء داده می شود. در این مورد مدت انتظار خدمت از لحاظ اخذ پروانۀ وکالت جزء خدمت محسوب نمی شود.
با سلام بله انجام نصف مدت دوره کارآموزی و آزمون اختبار الزامی است و بعد از طی مدت دوره کارآموزی ، نیاز به قبولی در آزمون اختبار است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.