مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر قضاوت شده، و مختومه، مرور زمان

سلام
قرار منع تعقیب، و حکم قطعی کیفری، بابت تصرف عدوانی،
چنانچه پس از گذشت سه سال، اقدام دادخواست حقوقی ممکن است؟ بنده بابت ملک خریداری شده سند تکبرگ گرفتم، فروشنده سال 91کل ملک را به اختیار تفکیک و با قولنامه و فروشنامه فروخته، تکلیف دفترچه مالکیت که نزد خودش است چه میشود؟ اکثر خریداران جدید اقدام و درخواست سند تکبرگی و دریافت کردند، دادخواست جدید فروشنده علیه من ابطال سند و اثبات مالکیت میباشد، سوال ملاک قانون نسبت به فروشنامه قطعی من و سند تکبرگ بنام من، در قبال دفترچه مالکیت ایشان
(( بدون داشتن حتی یک سانت زمین)) چه میباشد؟ سوال دوم ایا پس از گذشت 7سال از معامله و گذشت 3سال از ختم رسیدگی کیفری و منع تعقیب و حکم قطعی، دفاع من با استناد چه موادی باید صورت گیرد؟ با سپاس

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام،
خلاصه میکنم، ایا مدعی تصرف عدوانی علیه خریدار ملک، چنانچه منتهی به منع تعقیب، وبا اعتراض خواهان، پرونده به دادگاه کیفری رفته، ورد اعتراض و قرار تایید، وحکم قطعی صادر شد، مجددا درخواست تجدیدنظر خواهی شده، که باردتجدید نظرخواهی و رای تایید واستوار گردید، حال مجددا همان شخص با همان ادعا برای همان ملک، قانونا میتواند دادخواست حقوقی مبنی بر ابطال قرارداد و اثبات مالکیت به نفع خود دهد؟ ایا قرار و رای قطعی وتایید شده به عنوان امر قضاوت شده، بایم دلیل میشود؟؟ با تشکر لطفا جواب دهید

پرسشگر :

با سلام،
بابت ملک خریداری شده(( سوال قبلی )) پس از سه سال با فروشنامه ودر متن ان شماره سند و ش اصلی وفرعی وشماره صفحه ثبت شده، ودرخواست سند ودرطی مراحل قانونی سند به نامم صادر شد،سوال فروشنده کلیه ملک خودرا تفکیک کرده واخرین پلاک راخریداری کردم،ملک دفترچه مالکیت کلی داشته، ونزد خودش میباشد، اکثر مالکان جدید سند تکبرگ دریافت کردند ،ایا دارای اعتبار میباشد؟ از این جهت که ملک اصلی دارای دفترچه مالکیت میباشد،باسپاس

ابطال سند اثبات مالکیت اعتبار امر قضاوت شده مرور زمان