مشاوره حقوقی رایگان - عوارض نوسازی

سلام ما پارسال یک ملک قولنامه فروختیم تو املاک خودمون بصورت کد رهگیری
بعد الان خریدار اومده میگه نامه عوارض نوسازی اومده 7 8 ساله پرداخت نشده و حدودا 500 هزار تومنش برای شماس
در حالی که ما هر سال عوارضی که میومد رو پرداخت میکردیم و فقط یکی دو سال اخر پرداخت نکردیم
و نکته بعدی که تو منطقه ما هیچکس عوارض پرداخت نمیکنه و تو چندسالی که ما اونجا زندگی کردیم هیچ دستی روی خونه نکشیدیم مثلا نوسازی کنیم یا یک طبقه بسازیم و ...
ولی خریدار ما از پارسال تا الان داخل خونه رو بازسازی کرده بالا یک طبقه ساخته و ...
و نکته بعدی ما تو قولنامه به هیچ وجه تعهدی بابت پرداخت عوارض یا هرچیز دیگه ای جز قبوض ندادیم چه شفاهی چه کتبی
مگر چیزی بصورت چاپی توی قولنامه وجود داشته باشه
حالا با توجه به این نکات ما باید این مبلغ رو پرداخت کنیم یا نه؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر میزسد بله برای اظهار نظر دقیق تر نیازمند بررسی اسناد است