مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و ندادن پول

سلام. من هفته گذشته که اینترنت به طور کامل نبود با شرکتی که لوازم خانگی ... المان رو تبلیغ کرده بود به عنوان نمایندگی این شرکت تماس گرفتم. گفتند که فروش عمده دارند و 18 درصد تخفیف بخاطر جشنواره روی اجناسشون خورده بخاطر همین قیمتهاشون استثناییه و فقط تا 5 آذر اینطوری هست. و گفت که مطمئن باشم که جنس اصل و عالی به من میده. روی این حساب من ابمیوه گیری، مخلوط کن و ماشین لباسشویی سفارش دادم که برای هر کدام چندین قیمت برای مدلهای ساختگی خودش به من داد. من هم چون جنس خوب میخواستم بالاترین قیمت رو که میگفت کیفیت عالیه انتخاب کردم. دو روز بعد ابمیوه گیری و مخلوط کن رو برام فرستاد دیدم جنس بنجل چینیه که روش الکی زدن ساخت آلمان. تماس گرفتم به خودشون من گفتم من راضی نیستم و این جنسها اصل نیستند. گفت که برات تعویض میکنیم و یه جنس بیخود میخواست دوباره با قیمت سه چهار برابر بازار به من بده که قبول نکردم. در اینترنت سرچ کردم همینهارو هم گرون داده بود بهش گفتم گفت انبار دار جنسهارو اشتباه فرستاده و قیمت اینجایی که دستت رسیده کمتر و با دعوا مابه التفاوتشو برام واریز کرد. گفتم لباسشویی رو دیگه برام نفرستید که البته برای اون هم نصف مبلغ یعنی سه میلیون و چهارصد تومن بیعانه گرفته. حالا این پول منو پس نمیده. من باید چیکار کنم الان دو تا جنس بنجل رو دستم مونده و 3 و 400 که بهم پس نمیده.
برای همه این جنسها فقط یک مدل داشتند و کمترین قیمت رو تو اینترنت میزنن و وقتی بهشون زنگ میزنی میگه با کیفیت تر از اینو داره و با دو برابر قیمت دقیقا همون جنس بهت میفروشن. این کلاهبرداری. من واقعا نمیدونم با این دو تا جنس بنجل چیکار کنم الان و پولم که گرفته و پس نمیده. سه شنبه بعد کلی اصرار و دعوا گفت تا 48 ساعت می ریزم به حسابت ولی هنوز نداده پولمو. داره باهام بازی میکنه.
تورو خدا یه راهی بگید من این پولمو پس بگیرم خیلی برای این پول زحمت کشیدم. چقدر زمان طول می کشه که بتونم این پول و بگیرم؟
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما کلاهبرداری اینترنت شکایت کنید از دادسرا