مشاوره حقوقی رایگان - مادرم منو با 2 تا بچه از خونه شون بیرون کرد

مادرم خانه ای دارد که من و خانمم و 2تا بچه که ما رو از خانه بیرون کرد و خانه را به برادر بیکار و سرباز فراری که 30سال سن دارد . فقط به فکر عیش و نوش هست داد .
خیلی دلم شکست چون من سربه راه بودم ولی اون به پسر آخریش با این شرایط اهمیت داد. الان 6ماه شده اندازه 10سال غصه خوردم
چجور دلش اومد لااقل بخاطر نوه هاش هم صرف نظر نکرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضمن ابراز همدردی سوالی مطرح نکردید تا راهنمایی شوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ناراحتی شما �بل درک می‌باشد اما ظاهراً پرسش حقوقی ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتان مالک قانونی است که ملک خود را به هر کسی که بخواهد می تواند انتقال یا اجاره دهد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب سوال شما نامفهوم است
کار خوبه خدا درست کنه