مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اعسار مهریه

با سلام و عرض ادب
دادگاه خانواده رای مهریه بنده را یکجا صادر کردند و تجدید نظر رای را تایید کرد و همسرم اعسار زدند و رای صادر شده با بیان همسرم میباشد که تقسیط کرده.
سوالم اینه که اولا ایا همسرم باید تقسیط را مشخص کند و در رای دادگاه ذکر شود و یا اینکه قاضی محترم باید تقسیط کند و رای را صادر کنند؟
دوما اینکه ایا بنده میتوانم اعتراض به رد رای اعسار به تجدید نظر بنویسم یانه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام تقسیط توسط قاضی دادگاه با توجه به توانایی مالی زوج صورت می‌گیرد
امکان اعتراض وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب برای اعسار شخص مدعی می‌بایست بتواند عدم توانایی پرداخت خود را اثبات نماید ن موضوع قابل تجدید نظرخواهی نیز می‌باشد