مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به دیوان عدالت اداری

سلام
من آزمون استخدامی فراگیر 6 رو شرکت کرده بودم و برای امور مالیاتی تهران پذیرفته شدم، نفرات پذیرفته دو و نیم برابر ظرفیت جهت مصاحبه تخصصی دعوت شدند، متوجه شدم رنج نمرات از 32 تا 48 و دونفر هم بالای 50 بودن، ظرفیت پذیرش 20 نفر بود و بیشتر پذیرفته شدگان نمراتی کمتر از 40 داشتند، نمره من 39.16 بود. الان که نمرات نهایی اعلام شد نمره من شده 40.53 و رد شدم یعنی مصاحبه به من 43 دادن (با توجه به اینکه نمره نهایی از طریق 70 درصد کتبی بعلاوه 30 درصد مصاحبه محاسبه میشه) از طریق کانال تلگرام دوستانی که پذیرفته شده بودن متوجه شدم کسی با نمره 34 کتبی و نمره نهایی 41.68 پذیرفته شده، روز مصاحبه، مصاحبه کنندگان وقتی متوجه شدند من شهرستانی هستم و همسرم کارمند شهرستان است و امکان دارد من انتقالی بگیرم به من گیر دادند، باتوجه به اینکه من تمام مراحل مصاحبه رو به خوبی گذراندم و تمام مراحل مصاحبه فیلم برداری شده، طی پیگیریهایی که انجام دادیم متوجه شدیم خود سازمان تصمیم گرفته که نیروی غیر بومی نگیره، به خاطر مشکلات انتقالی که بعدا پیش خواهد آمد. آیا من میتونم با شکایت به دیوان عدالت اداری از حق خودم دفاع کنم، با توجه به اینکه بیشتر بچه های شهرستان را بخاطر بومی نبودن رد کردند در صورتی که در آزمون شرط بومی ملاک نبود، آیا اعتراض فایده ای دارد و حقی برای من قایل خواهد شد یا نه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امير  انتظاري

جناب آقای امير انتظاري :

درود
چنانچه در آگهی و‌ضوابط اعلامی درخصوص بومی بودن شرژثط خاصی ذکر نگردیده ست طرح دعوی در دیوان عدالت اداری با رعایت مهلت سه ماهه اقدام مناسبی ست حتی امکان استفاده از دستور موقت نیز گزینه مناسبی خواهد بود
موفق باشید