مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام به همه وکلای عزیز. بنده به مقدار 4 و نیم کیلو طلا از یک شخص که مدیر عامل شرکت هست طلب دارم 6 سال میشه که سر رسید ان 1400 بوده از او یک بار شکایت کیفری کردم رد شد گفتن حقوقی هست به شکایت حقوقی خودم ادامه دادم 200 ملیون هزینه دادگاه را دادم شخص مجهول المکان بود ادرسی نداشتم محکوم شد رفت زندان از داخل زندان واخواهی زد - بعدا اعسار زد قبول نشد رفت تجدید نظر باز هم اعسارش رد شد الان اعلام ورشکستگی کرده بعد از دو سال که از او شکایت کردم در حالی که مدیر عامل شرکت هست و هیچ گونه پلمپ دفاتر ندارد هیچ نوع مدارکی دال بر ورشکستگی خودش رائه نداده. ممنون میشوم که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
عنوان شرکتی که ایشان مدیر عامل آن هستند حائز اهمیت است ، در شرکتهای سهامی ورشکستگی شرکت ملازمه ای با ورشکستگی مدیران ندارد ، نسبت به نحوه و شرایط ورشکستگی وی اعتراض نمایید ، در ثانی اصل بر عدم ورشکستگی است و ایشان میبایستی ادعای خود را اثبات نمایند و البته موارد اطاله دادرسی را به تفصیل طی لایحه ای بیان نمایید من جمله طرح دعوای واهی اعسار ، با وجودی که ایشان تاجر بوده اند و امکان طرح دعوا برایشان وجود نداشته و .....

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرفا تاجر میتواند اعلام ورشکستگی کند وایشان تاجر نیست