مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه ملک

باسلام. پدربزرگ بنده هفت ماه پیش 1دانگ از خانه اش را در قبال اینکه همسرش از وی تا پایان عمر نگهداری کند به وی بخشیده و موضوع را روی کاغذ دست نویس در حضور شاهد نوشته و امضا کرده اند ولی به علت عدم داشتن سواد موضوعی که مربوط به نگهداری وی تا آخر عمر هست را روی برگه ننوشته اند و نوشته اند این یک دانگ در عوض سالهایی است که زندگی کرده است و پدربزرگم را فریب داده اند و دو هفته پس از تنظیم این دست نوشته همسر خانه را ترک کرده که شکایت درمورد عدم تمکین تنظیم شده و دادگاه رای به نفع پدربزرگم داده. اکنون برای یک دانگ خانه که با فریب دستنوشته گرفته اند چه اقدامی میشود انجام داد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به متن نوشته باشد اگر در قالب عقد صلح باشد قابل رجوع نمی باشد ولی اگر هبه شده باشد و در مقابل آن عوضی داده نشده باشد می تواند قابل رجوع باشد.