مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پارکینگ

سلام. ماشینم به علت تصادفی که من مقصر نبودم به پارکینگ برده شد بعد از چند روز که برای ترخیص خودرو رفتم بابت حمل جرثقیل گفت 2میلیون و 200هزاربده با کلی چک و چونه زدن 1میلیون و500هزارتومن ازم گفت آیا میتونم شکایت کنم اگر میشه کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر می خواهید هزینه جرثقیل را از راننده مقصر بگیرید
باید دادخواست بدهید و جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.