مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی

با سلام و عرض ادب
زمانی که اعسار از هزینه دادرسی داده می شود ظاهرا یکی از کارهایی که قضات انجام میدن استعلام از حساب بانکی است.
میخواستم بدونم تقریبا استعلام از حساب بانکی رو از چه تاریخی به بعد میگیرن.؟
حدودا از زمان تقدیم دادخواست هست یا قبل از ان؟

پاسخ ها :

استعلام حساب بانکی برای اعسار از هزینه دادرسی استعلام حساب بانکی برای اعسار اعسار از هزینه دادرسی گردش حساب بانکی برای اعسار اعسار