مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام. بنده کارمند قراردادی با مدرک فوق لیسانس و 12 سال سابقه کار میباشم و پدر بنده هشت ماه سابقه کار در یکی از زیرمجموعه های جهاد سازندگی در مناطق جنگی (سرپل ذهاب) دارند آیا امکان تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی برای من در وجود دارد؟...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله