مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صدای ضبط شده تلفنی

سلام
خواهرزاده ام الان حدودا 12 سال جدا شده و یک دختر 16/17 ساله داره که پدرش با وجود وضع مالی بسیار عالی نفقه خیلی کم بهش میده هزینه سرویس مدرسه نمیده این دختر الان داره برای کنکور درس میخونه به من که خاله مادرش هستم زنگ زد و کلی گریه و زاری و التماس منم از حرصم زنگ زدم به پدرش و دادو بیداد کردم و گاهی فحاشی
ایشون ادعا کرده صدای منو ضبط کرده ایا میتونه از من شکایت کنه؟؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صدا ملاک است و تاثیر حقوقی ندارد و نمی‌تواند شما را محکوم کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ایشان میتواند شکایت نماید
ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و