مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه

شوهرم با وجوداینکه اجاره نامه بنام پدرم وپول پیش خانه راپدرم پرداخت کرده کلیه وسایل البته برای باردوم ب من جهزیه داده جهیزیه قبلم و شوهرم بابت اعتیاددودکرد بااین حال ک ن مسکن ون نفقه (من خودم شاغلم) هیچیزتقبل نمیکنه تهمت وافترا بددهنی ابروریزی هم درخانه میکند من هم به مین دلیل اجازه نمیدهم دیگه واردمنزل من شودالان حدود3ماه بیرونش کردم 2تا بچه داریم دختر4ساله پسر16ساله خرج خوردوخوراک کرای خونه شارژ همه وهمه باخودم هست حتی یارانه من بچه ها راهم نمیدهدوتهدید هم میکند ک شکایت میکنم تومنو انداختی بیرون باکسی دیگه داری زندگی میکنی من چطوری این شخص وقیح راسرجاش بشونم البته کلی پیام مستهجن هم ب من وهم ب پدرم داده وتهدید میکنه میره برفامیل هم میفرسته

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید بابت توهین و فحاشی شکایت کنید

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام بابت تهدید ،افترا و عدم پرداخت نفقه میتونید از ایشان شکایت کیفری کنید تهدید زندان و شلاق داره