مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه و حساب حقوق

باعرض سلام
بنده چندسال پیش به علت مشکلات بدهی بالا آورده ام وچک هایم برگشت خورده وباعلت مشکلات زیادی که داشتم به سره کارم نتونستم برم وکلی دربه دری کشیدم ولی به لطف خدا بعداز چندین سال به سره کارم برگشته ام حقوقم وصل شده ولی حسابهایم مسدودی باشد از شما بزرگواران عاجزانه تقاضا دارم که راهنمایی کنند چطور مسدودی حسابم رو میتونم زودتر برطرف کنم و بدهی هایم رو اقساطی باحقوقم پرداخت کنم ضمنا بنده نظامی می‌باشم باتشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه کنید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر همسر یا فرزند داشته باشید فقط یک چهارم باید توقیف شود و می توانید دادخواست اعسار بدهید