مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان به خاطر بیمه اتش سوزی نکردن

منزل ما اتش گرفت ایا می‌شود ازمدیر ساختمان به خاطر بیمه نکردن ساختمان شکایت کنم و خسارت وارده به داخل آپارتمان خودم و لوازم منزل رو مطالبه کنم؟کلا 4 واحد هستیم که حدود 2 سال هست به عنوان مدیر طبقه پایین ما قبول می‌کند که قبض ها و کارهای ساختمانی رو به عنوان مدیر ساختمان انجام دهد وبه کارت خودش و همسرش هزینه های ساختمان رو میریختیم.سرامیک ساختمان رو به عنوان مدیر تصمیم گرفت تا طبقه 2 کرد چون در اون زمان پول ما برای سرامیک کردن ساختمان جور نبود ایشون هم به عنوان مدیر تصمیم گرفت تا طبقه 2 سرامیک کند .توی چند زمینه تصمیم خودش رو به عنوان مدیر در ساختمان انجام داد وبه نظر ما توجه نکرد حالا از این کم کاری ایشون میتونیم خسارت وارده به آپارتمان و حتی مشاعات ساختمان رو مطالبه کنم؟چون بیمه اتش سوزی و بیمه حوادث کلا ساختمان رو نکرده بود.
اگر قبول نکرد که مدیر هست ایا واریزی ها به کارت ایشون توی چند ساله دلیلی قانع کننده برای دادگاه نیست که ایشون قبول کرده مدیر ساختمان باشد.ممنون میشم راهنماییم کنید.