مشاوره حقوقی رایگان - امین اموال

سلام وعرض ادب.پدروعمویم 30 سال یست که غایب هستند واز ارث پدربزرگم دارای سهم میباشند .عمه ام بدون توجه به خانواده دوبرادر از طرف اداره سرپرستی امین انها شده وموفق شده بادستور فروش در سال96در مزایده ملک را به عموی دیگرم بفروشدوملک نیز موجود است.حال باتوجه به اختیارات امین غایبن پس از فروش هیچ اقدامی برای تبدیل اموال غایبین انجام نداده وسهم انها واریز نشده ودرحساب دادگستری است.وحال بنده پس از اطلاع وپیگیری وبااستعفای عمه ام امین پدرم شدم وباتوجه به اقدامات انها وپیگیری در پرونده امکان اثبات خیانت ایشان با توجه به عدم پیگیری برای مبلغ سهم غایبین هیچ پیگیری نکرده وبا مراجعه بنده مبلغ درحال واریز شدن میباشد .سوال امکان این وجود دارد کهسهم غایبین را پس گرفت والبته باتوجه به تورم مبلغی که حاصل فروش بوده را با تورم بروز کرد یاخیر.واینکه به خاطر عدم پیگیری از امین امکان شکایت وجود دارذ.

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در قبال تعدی و تفریط اقدامات امین میتوان طرح دعوا نمود و در صورت محکومیت امین مطالبه خسارت نمود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، به نظر می رسد که شما باید با مراجع قضایی مربوطه تماس بگیرید و درخواست بازگشت سهم غایبین را از عموی دیگر خود بدهید. باید توجه داشت که اگر ملک قبلا به فروش رفته است، ممکن است امکان بازگشت کامل سهم غایبین وجود نداشته باشد، ولی در هر صورت باید مبلغی که برای سهم غایبین واریز شده است، به شما پرداخت شود. همچنین، در خصوص تورم، باید با مراجع مالیاتی مشورت کنید تا بفهمید چگونه این مسئله باید حل شود. در نهایت، در صورتی که عمه شما خلاف قانون عمل کرده است، شما می توانید شکایت خود را به مراجع قضایی مربوطه اعلام کنید.

موفق باشید