مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام روزتون بخیر
من از سال 95 در یک شرکت به طور پیوسته مشغول به کار بودم و در مهر 1401 به استعلاجی زایمان رفتم و از تیر 1402 مجدد شروع به کار کردم و تا پایان شهریور قرارداد بستم
ولی شرکت به تعهدات شفاهی خود بابت حقوق عمل نکرده و من تصمیم به قطع همکاری دارم
در قرارداد بسته شده حقوق بر اساس پایه وزرات کار می باشد
سوال اینکه اگه شرکت به من نامه عدم نیاز ندهد من میتوانم از شرکت شکایت کنم و از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟
در گذشته هم تمامی قردادها براساس پایه وزرات کار بوده ولی مبلغ واریزی حقوق بر اساس توافقات شفاهی بالاتر از مبلغ قراداد بود
و سوال بعدی اینکه در قراردادهای گذشته در تمامی سالها مبلغ پایه وزرات کار درج میشد آیا بر اساس سابقه کار میتوانم بابت پایه سنواتی حقوقم شکایت کنم ؟
و اینکه من نسخه ای از قراردادهام ندارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ترک کار کنید نمی توانید از بیمه بیکاری استفاده‌کنید برای حقوق و مزایا از طریق اداره کار اقدام کنید.