مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق

سلام و خسته نباشید. من یه جا کار میکردم ولی متاسفانه قرارداد ننوشتم وحقوقمو هی امروز فردا میکنن بدند بیمه هم نکرده و اینکه میخاستم بدونم میتونم شکایت کنم ؟.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به علت اینکه شما قرارداد کتبی منعقد نکردید بنابراین ابتدا بایستی رابطه کارگری و کارفرمایی را به اثبات برسانید. بنابراین با اسناد و مدارک مرتبط که ثابت کننده این رابطه است میتوانید حق و حقوقی که به شما ندادند دریافت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و