مشاوره حقوقی رایگان - کدام عنوان جرم برای ثبت شکایت کیفری صحیح است؟

با سلام
1- در سال 95 ششدانگ یک جایگاه پمپ بنزین متعلق به یک شرکت بود .
2- من یک دانگ مشاع از ششدانگ آن را بصورت تهاتر خریداری کردم و یک ملک اداری را در قبال یک دانگ به نام شرکت منتقل نمودم .
3_ حالا بعد از چندین سال شرکت ادعا کرده که امضای مبایعه نامه فروش یک دانگ متعلق به مدیر عامل شرکت نمی باشد و امضا جعلی است .

الان چون صراحتا می دانیم که امضای فروشنده مبایعه نامه متعلق به چه کسی است . از فردی که مبایعه نامه را امضا کرده با چه عنوانی می شود شکایت کرد؟
از شاهد مبایعه نامه که به دروغ شهادت داده و زیر مبایعه نامه را امضا کرده با چه عنوانی می شود شکایت کرد؟

جعل و استفاده از سند مجعول، کلاهبرداری و فروش مال غیر ، تحصیل مال از طریق نامشروع و شهادت دروغ

لطفاً راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید