مشاوره حقوقی رایگان - انتقال جوی آب کشاورزی

بنده یک ملک مسکونی داخل یک روستا خریداری کردم که یک جوی آب کشاورزی قدیمی از داخل آن عبور می‌کند که چند زمین کشاورزی از آن آب می‌برند...ولی این جوب باعث ایجاد مزاحمت برای من شده...خم کردن فنسهای دو طرف جوب
که برای جلوگیری از ورود جانوران و غیره توسط کشاورزان و جمع شدن زباله که باعث ایجاد هزینه و مزاحمت میشه...من میتونم این جوب آب مسدود کنم یا اینکه درخواست انتقال و خارج کردنش از زمین شخصی خودم بدم.....

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
زمین های مجاور دارای حق ارتفاق نسبت به این راه آب هستند و بدون در نظر گرفتن حقوق آنها این کار امکانپذیر نیست . منتها از آبت هزینه تعمیرات و بهره برداری باید خود مجاورین هزینه کنند و میتونید الزام اونها رو به پرداخت هزینه های مربوطه تقاضا کنید