مشاوره حقوقی رایگان - دانشگاه نیرو دریایی

سلام بنده در دانشگاه افسری ارتش قبول شدم. واضح تر بگم دانشگاه نیرو دریایی. این دانشگاه یه قانون خیلی مسخره داره که انصراف قبول نمیکنن و باید فرد غیبت کنه و بعد از یه مدت براش فرار میزنن و بعد از چند ماه هم اخراجش میکنن. میخواستم بدون ما که اخراج میشیم دیگه نمیتونیم توی کارهای دولتی دیگه مثل بانک یا آتش نشانی و غیره استخدام بشیم یا فقط حق استخدام در نیرو های مسلح رو نداریم

پاسخ ها :

سيد حسن  حسيني

جناب آقای سيد حسن حسيني :

سلام در صورتی شما محروم از شغل دولتی میشوید که مرتکب جرمی شده باشید و آن جرم محرز و مسلم گردد و اجرا شود که شما را به انفصال از خدمات دولتی اگر به طور کامل محروم کنند نمی توانید جایی استخدام شوید والا منعی وجود نخواهد داشت