مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

با سلام و احترام
من مادر یه دختر هستم که یک هفته دیگه مانده تا 9 سال قمری ایشان تمام شود. شوهرم بیکار بوده و نفقه نمیدهد و همیشه من را جلوی بچه تهدید به کشتن می کند. خودم شاغل هستم و تحصیلاتم لیسانس برق هست و ماهیانه حدود 5 میلیون درامد دارم و شوهرم تا سوم راهنمایی درس خوانده است.
دیشب او مرا از خانه بیرون کرد.
حاضر به طلاق توافقی هم نیست
سوال اول: با توجه به اینکه سند خانه به نام بنده هست تکلیف اینکه او مرا از خانه بیرون کرده چیست؟
سوال دو: سریع ترین راه اینکه بتونم ازش جدا بشم بعد از طلاق توافقی چیست. ضمن اینکه شاهد هم برای عدم نفقه دارم.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
درخواست طلاق از سوی زوجه در محاکم کمی سختگیرانه است و زوجه باید عسروحرج خود را اثبات نماید که خیلی طاقت فرسا میباشد و اثبات آن در دادگاه دشوار است ولی به هر حال در صورتیکه دلیل محکمه پسند داشته باشید میتوانید دادخواست طلاق بدهید در غیر اینصورت بهترین راه همان طلاق توافقی است .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تا زمانی که از هم جدا نشده اید نمی تواند شما را از خانه بیرون کند شما شکایت ترک انفاق کنید و با گرفتن انرژی میتوانید به صورت یک طرفه برای طلاق اقدام نمایید .