مشاوره حقوقی رایگان - اعلام ورشکستگی

با سلام و عرض خسته نباشید . ضمن تشکر از تیم محترم دادراه
بنده از سپرده گذاران کاسپین هستم که همه نقدینگی و سرمایه زندگیم رو در موسسه مجاز حکومت اسلامی از دست داده ام و مابقی رو که قراره پرداخت کنن هنوز بلوکه و دور از دسترس و در هاله ابهام هست . حال در این بین مبلغ 130 میلیون تومان به یکی از بانکها بدهکارم چون عین مبلغ رو وام مشارکتی دریافت کردم که باوضعیت بوجود اومده و بیکار شدنم توان پرداخت رو ندارم . آیا با توجه به شرح ماوقع و وجود اسناد و مدارک مالباختگی راهی وجود داره که از طریق مرجع قضایی از بانک وام دهنده مهلت گرفت یا پرداخت وام دریافتی رو اقساط کرد؟؟؟ با سپاس از راهنمایی شما..

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، نسبت به بدهی هایی که از آن بانک دارید اگر کارتان به دادگاه کشیده ، دادخواست اعسار بدهید تا بدهی شما تقسیط شود و به عنوان معرفی مال طلب خود را از موسسه کاسپین معرفی کنید که در فرض آزاد شدن مبالغ بلوکه شده، بجای بدهی شما از طریق بانک طلبکار وصول بشود.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بانکی که بدهکارهستیدازضامن شماخواهدگرفت وبه شماکاری ندارد،ازاین بابت متأسفم.موفق باشید