مشاوره حقوقی رایگان - وام مشارکت پیش خرید آپارتمان

با سلام،
در حدود 5 سال پیش یک واحد آپارتمان را از سازنده به صورت پیش خرید، خریداری نمودم.
بعد از تاخیر سه ساله این واحد به بنده تحویل داده شد. طبق قرارداد این آپارتمان دارای وام مسکن میباشد (در متن قرارداد 25 میلیون تومان ذکر شده ولی به ازای هر واحد به سازنده 50 میلیون تومان وام پرداخت شده است).
در متن قرارداد فقط کلمه وام مسکن ذکر شده است و حالا مسأله اساسی این است که پرداخت سود مشارکت وام بانک مسکن بر عهده خریدار می‌باشد یا فروشنده (سازنده)؟
در متن قرارداد به هیچ وجه نوع وام و جزییات پرداخت سود مشارکت ذکر نشده است