درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام پدرم 70 سال پیش اموال خود را تقسیم نموده اند و هر کدام سهم خود را تصاحب نموده بودند اکنون بعد از فوت پدر و دو تا عموهام. متوجه شدیم ملکی که به پدر داده اند ( 20 من محلی ) دارای دو قطعه 1و2 بوده و فقط 1 به پدرم انتقال داده شده است و برای قطعه دوم تحدید صورت نگرفته و سندی صادر نشده و به نام پدر بزرگم مانده است حالا بعد از فوت عموها و پدرم یکی از پسر عموهام ادعای حق می کند و از دست من شکایت نموده است ملک 60 ، 70 سال است در تصرف پدرم و بنده می باشد و بنده در ملک اقدام به درخت کاری و ایجاد اعیان نموه ام . لطفا مرا راهنمایی فرمایید.آیا بنده می توانم به عنوان غش و کلاهبرداری از وراث شکایت کنم یا خیر؟ ممنون از لطف و محبتتان.

پاسخ ها

با سلام شما طبق تقسیم نامه و شهادت شهود و تصرفاتی که در طول این چند سال داشتید می توانید علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
خیر وصف مجرمانه ندارد ، شما باید در دادگاه مالکیت خود را اثبات نمایید
ممنون از لطف و نظرتان آیا بنده طبق مواد 600 و 601 و 602 قانون مدنی می توانم از دست وراث شکایت و دادخواست ابطال تقسیم نامه و یا الزام به تنظیم سند رسمی نمایم . در ضمن وراث یکی از عموهام وکالت بلاعزل به بنده دا ده اند

سوالات مرتبط

وکلای متخصص