مشاوره حقوقی رایگان - پارک رو به روی در منزل

درود بر شما و خسته نباشید
کوچه ما بن بست نیست
ما در منزل خود هستیم و مستاجر نیستیم
خونمون حیاط داره
همسایه ما چند ساله که ماشین خودشو رو به روی منزل ما پارک میکنه و ما نمیتونیم دیگه ماشین داخل حیاط وارد یا خارج کنیم بهشم میگیم بیا جا ب جا کن بیخیال میشه و باز هم ماشین در پارکینگ میزنه
ب صورتیه که هر باری که من بخام ماشین وارد یا خارج کنم باید در خونشون برم که ماشینو جا به جا کنه این تازگی هم باهم درگیری لفظی داشتیم ولی باز هم ماشین رو روبه روی منزل ما میزنه و ما ب هیچ عنوان ماشین رو نمیتونیم وارد یا خارج کنیم اون تیکه ای که ماشین رو پارک میکنه هم جزو دیوار خونه خودش حساب نمیشه الان من میخام شکایت کنم ازش به نتیجه ای میرسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم و عکس بگیرید و با 110 تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه کنید
سپس با عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شکایت مزاحمت و ممانعت از حق مطرح کنید . اول گزارش 110 بگیرید و بعد آن اظهر نامه هم بدید بعد شکایت