مشاوره حقوقی رایگان - استهلاک وسایل خانه مستاجری

سلام و خسته نباشید.
من چندسالی هست حدود ده سال. در یک خانه مستاجر هستم. وقتی من این خانه را اجاره کردم نوساز بوده.
الان باید تخلیه کنم ‌و صاحب خانه میگه وسایل نو تحویل بدی.
1-سوال من این است ایا استفاده از وسایل که باعث استهلاک شده باید نو تحویل بدهم.
مثلا کابینت زیر ظرفشویی، در حمام و توالت که خراب شده باید نو تحویل بدهم؟
2-چه وسایلی شامل این موضوع میشه که باید سالم و نو تحویل صاحب خانه داده شد پس از چند سال مستاجری؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.باید قابل استفاده وسالم تحویل دهید اما لازم نیس حتما نو باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اصلا لزومی ندارد نو باشد فقط باید سالم و قابل استفاده باشد