مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی ناجا

سلام خسته نباشید.بنده دوسال پیش استخدامی نیروی انتظامی ثبت نام کردم رسته مرزبانی تمام مراحلشم طی کردم قبول شدم منتظربرگه اعزامی بودم که ازگزینش تماس گرفتن گفتن پدرت سابقه داره اعتیاد.سرقت سوپیشینه خواستن بعد رد استخدامی شدم چندبارهم رفتم پیش رئیس گزینش اعتراض کردم گفتن پدرت سابقه داره نمره استخدامیت هم کمه منم نمره استخدامی همش مثبت بود. نمیدونم جایگزین کردن یایه بهونه ای میاوردن درست حسابی جواب نمیدادن منم زیاد اعتراض نکردم.الانم 25سالمه آیا راهی هست اعتراض کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با من تماس بگیرید تا یک سری سوالات از شما پرسیده و سپس راهکار موثر را خدمتتان عرض کنم