مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام من یه عمل جراحی ریه داشتم که ریه ام بر اثر ضربه چاقو تو یه دعوا پاره شد یا سوراخ شد به عبارتی، بعد نزدیک بیمارستان بودم خودم رفتم داخل بیمارستان و وضعیت خوبی نداشتم خلاصه منو بردن اتاق عمل و خیلی زود عمل جراحی ریه رو دکتر انجام داد و بعداز عمل برای استراحت به خونه میره ولی به پرستارها سفارش میکنه که اگه ساکسیفونی که داخل ریه ام قرار داده اگه خونریزی زیادی داشت دوباره به اتاق عمل برده تا من بیام ولی پرستارها سهل انگار میکنن و دیر به دکتر خبر میدن طبق گفته های خود دکتر جراح، بعد که جراحی دوم رو میخواد انجام بده قلب من بخاطر لخته های خونی که داخل ریه هام بوجود اومده از حرکت به مدت چند ثانیه میمونه و دکتر مجبور میشه بدن من اتدازه 40 سانتی متر پاره کنه و یکی از دنده های منو بریده تا لخته های خون رو بیرون بندازه و دنده بریده منو همونجوری میزاره و منو بخیه میزنن و عمل دوم تموم میشه ولی دنده من به شکل بالا پایین بودن و روی هم نبودن و به همین خاطر من ورزشکار بودم دیگه نتونستم ورزشمو که فوتبال بود ادامه بدم و روند زندگی من به کلی تغییر کرد، حالا سوال من اینه واسه عمل جراحی بریده دنده لازم بوده یا اصلا دنده ها رو از قفسه سینه باز میکنن یا از پشت بریده میشه، الان بعد از چند سال هنوز یک سمت بدنم که دنده بریده اونحاست بی حس هست و کلا به اون سمت بدنم نمیتونم دراز بکشم حتی به دمبر هم نمیتونم دراز بکشم
مننون میشم جوابمو کامل و دقیق بهم بگید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که تمامی مدارک و مستندات پیرامون موضوع مورد تدقیق و بررسی قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی جهت مرتفع شدن مساله حقوقی ارائه شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
از پزشک متخصص موضوع را پیگیری کنید