مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خواب ماشین

سلام. بنده 5 ماه پیش با یه پژو 207 دنده ای تصادف کردم ایشون بعد از کارشناسی 11 میلیون از بیمه گرفتن. ولی برای افت قیمت و خواب ماشین شکایت کردن. که کارشناس افت قیمت رو 18 میلیون و خواب ماشین رو 23 میلیون زدن.
سوالم این بود ماشین ایشون وسیله امرار معاش نیست و ماشین ایشون تاکسی یا باربری نیستن پس چرا کارشناس براشون خواب خودرو در نظر گرفتن و 23 میلیون زدن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت خواب خودرو طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که کارشناس فقط مبلغ را مشخص می‌کند

اینکه خودرو وسیله امرار معاش می‌باشد یا خیر تصمیم با دادگاه محترم است