مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

در دوران دوستی با دختری شناسنامه بنده دست ایشان ماند و بعد از اتمام دوستی به هیچ طریقی پس نداد. باتوجه به اینکه امکان سو استفاده در سال های بعدی می تواند باشد، آیا نیاز هست اعلام سرقت کنم یا صرفا اعلام مفقودی کافی هست؟
در ضمن از اینکه شناسنامه پیش ایشونه چندتا پیام که در رابطه با شناسنامه بوده موجود هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعلام مفقودی کنید و درخواست شناسنامه المثنی بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ایشان ابتدا اظهارنامه بفرستید سپس دادخواست بدهید