مشاوره حقوقی رایگان - امکان بازسازی

من و مادرم و یک برادرم که ساکن خارج از کشور هست یک حیاط بصورت اشتراکی 2 دانگ ، 2 دانگ و 2 دانگ داریم که در زلزله اخیر اسیب زیادی دیده ولی برادرم نه حاضر به باز سازی هست نه می فروشد و نه میخرد.
با توجه به اینکه مادرم در آنجا ساکن است ، اولا من میتونم این ملک رو تخریب و بازسازی کنم( بصورت یک واحد ) و آیا پس از بازسازی با توجه به هزینه زیادی که من برای ساخت هزینه میکنم او میتواند در مورد اعیانی ادعایی داشته باشد یا فقط سهم از عرصه دارد؟ عمر ساختمان حالا بالغ بر 65 سال است.
با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با رضایت مادر و برادر امکان پذیر است و باید توافق کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید حکم مناسب از مرجع قضایی صادر شود