مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت بعد از بازنشستگی

با سلام
اینجانب کارشناس پرستاری دارای 25 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی در سال 1378 درخواست مشاغل سخت دادم در مشهد با توجه به تشکیل کمیته رای ندادند من خودم را بازنشسته نکردم بعداز دوسال یعنی سال 1389 بازنشسته شدم مجددا درخواست ندادم گفتم درخواست قبلی موجود هست ولی به تمام همکاران که بازنشسته شدن مشاغل سخت تعلق گرفت ولی من گفتن در خواست درپرونده شهرستان نیشابور نیست گفتم من مشهد درخواست دارم گفتن به ما ابلاغ کنند تا بدیم حال لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
در ضمن من جدیدا از کل اداره کار مشهد درخواست دادم در کمیته همه تائید کردند میترسم کارهاش را. انجام بدم تامین اجتماعی موافقت نکند راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به یک دفتر کارگزاری تامین اجتماعی در شهرتون مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رویه در این خصوص متفاوت است باید بررسی شود