مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن وسایل در پارکینگ

سلام
وقت بخیر
سوالی از حضورتان داشتم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ما در یک مجتمع ساکن هستیم فضایی در زیر رمپ ساختمان بوده که قبلا خالی بوده و چند تا از همسایه ها وسایل اضافی خودشان را آنجا گذاشته بودند .
الان آن فضا اجاره داده شده ولی متاسفانه
یکی از همسایه ها با گذشت 20 روز از اعلام هیئت مدیره حاضر نیست وسایل اش را از آنجا برداره هیئت مدیره گفته تا دو روز آینده اگه خالی نکنه وسایل اش را بیرون توی پارکینگ اش می گذاره و اگه تا یک هفته بعد از آنجا هم برنداره بیرون کنار سطل آشغال گذاشته میشه
می خوام ببینم اولا هیئت مدیره این اجازه را داره ؟
دوم ایشان می تونه بگه پارکینگ من اختصاصی است و اصلا از آنجا بر نمی دارم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هیئت مدیره به عنوان بازوی اجرایی در مسائل مطروحه در ساختمان دارای اختیاراتی می‌باشد. فلذا در صورتی که همسایه ممانعت از تخلیه کند مدیر ساختمان چنین حقی برای او در نظر گرفته شده است. وانگهی پارکینگ محل پارک خودرو و وسایل نقلیه است و شخص نمی‌تواند با تغییر کاربری پارکینگ، عمل دیگری را به انجام برساند و باعث زشتی بصری ساختمان و معایب دیگر شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پارکینگ‌ برای پارک خودرو است نه وسایل اضافی با هشدار قبلی هیئت مدیره در ارتباط با اداره و حفظ ساختمان وتصمیمات مجمع عمومی مطابق ماده 14 آیین نامه اجرایی تملک آپارتمانها می تواند در این خصوص تصمیم گیری کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام استفاده اختصاصی از مشاعات به هیچ وجه وجاهت قانونی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش به شکل کامل پاسخ داده شده است .