مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به پرداخت مهریه

باسلام
اینجانب 56 ساله دا ای دوفرزنددرسال 85_ 400متر زمین که داخل حیاط م بودبه همسرم درعوض 300سکه بهار آزادی دادم
همسرم درسال97 توافقی طلاق گرفت
بخاطربارندگی عرض رودخانه بیشتر شد
و 400مترزمین زوجه وملک بنده در حریم رودخانه قرارگرفت هردو متضرر شدیم،زوجه زمین راپس داد،
درپی شکایت زوجه رای صادرشدکه 6سکه پیش و6 ماه یک سکه پرداخت کنم
پرونده به شعبه تجدیدنظر رفت وچون بنده بجز بازنشستگی درمشاور املاک فعال بودم
اعساربنده ورای دادگاه بدوی اقساط مهریه نقص شدبرمبنای اینکه مشاوراملاک تاجرمحسوب میشوداعسارتعلق نمیگیرد،
احتمالابیچاره شده ام ورای به اجرای احکام میرود وباید 300 سکه را یکجا پرداخت کنم،
آیا راهکاری برای تقسیط و عدم جلب من دارید،ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است