مشاوره حقوقی رایگان - مزایای قانونی کار

سلام و عرض ادب
به مدت ده سال در جایی کار کردم و بیمه تامین اجتماعی هم برای من رد شده اما کارفرما قرارداد کاری با من تنظیم ننمود. فقط حقوق ماهانه میگرفتم و هیچ مزایای قانونی به من نداده است.
بعد از ده سال تصمیم به تغییر شغل گرفتم .
نوبت به تسویه حساب حقوق رسید ، کارفرما دوچک به من داد که داخل یکی از چک ها نوشته بود بابت حقوق و مزایای سال‌های 99 و 1400 و داخل دیگری نوشته بود بابت پاداش پایان خدمت . کارفرما هیچ سند تسویه حساب قانونی هم با من تنظیم نکرده ‌. پایین کپی یکی از چک ها نوشتم اصل چک دریافت شد و امضا کردم و پایین کپی چک دیگر نوشتم بابت تسویه حساب اصل چک دریافت شد و امضا کردم .
میخواستم برای دریافت مزایا و سنوات به اداره کار شکایت کنم اما کارفرما پیغام فرستاده که رسید چک ها را امضا نمودی و هیچ حقی نداری... آیا درست گفته؟ من ذیل رسید ننوشتم بابت حقوق و مزایا دریافت شد و از طرفی کارفرما برگ تسویه حساب قانونی که حاوی ریز لیست حقوق و مزایا باشد را از من امضا نگرفته . آیا با طرح شکایت موفق به دریافت مزایای قانونی و سنوات میشوم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید