مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دهیار

باسلام.دهیار روستا بدلیل اختلافات خانوادگی با اینجانب،گذری که مسیر تردد30 ساله ما بوده و هست و الان متوجه شدیم که این مسیر در طرح هادی بعنوان زمین مسکونی پیشنهاد شده و بدلیل اینکه زمین شخص دهیار در جنب این گذر هست .برای تغییر کاربری اقدام نمودیم ولی دهیار و بخشدار همکاری نکردند و متوجه شدیم که دهیار استشهادیه محلی خانوادگی و با امضای خود و پدر و برادرانش درست کرده و با مهر دهیاری آنرا تایید کرده و گفته که زمین پدر و برادرانش هست و هیچ سندی دال بر این موضوع ندارند و به بنیاد مسکن داده و مهر دهیاری را هم به آن زده .و بنیاد مسکن هم نامه تغییر کاربری به من را نمی دهد.آیا می شود از دهیار به دلیل سوء استفاده از مقام دهیاری شکایت کنم؟2)دهیاربعنوان عضوحقیقی با پدر و برادرانش استشهادیه درست و خودش جزء امضاء کنندگان هست و به عنوان عضو حقوقی و با استفاده از مهر دهیاری ،انرا تایید کرده.آیا این تخلف نیست؟ضمناً هدف دهیار این است که تغییر کاربری نشود و در آینده زمین مشاع را به زمین خود الحاق نماید.لطفاً راهنمایی و مشاوره دهید.باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
نهایت خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید