مشاوره حقوقی رایگان - حق پارک در کوچه بن بست

با سلام .
خانه ما در کوچه بن بست کوچکی هست .
خانه‌ها پارکینگ ندارند.
در این کوچه 4 خانه در ورودی آن‌ها در داخل کوچه بن بست است .
در این کوچه 2 ماشین می‌توانند پارک کنند.
در صورت پارک خودرو دوم، خودرو اول امکان درآمدن از کوچه را ندارد و باید برای بیرون آمدن خودرو اول،خودرو دوم بیرون بیاید.
خانه ای که در انتهای کوچه بن بست است ادعا دارد بنا بر قانون حق پارک با ایشان است و هر دو پارک برای ایشان می‌باشد.
من میگویم با هم سازش کنیم و هرکدام یک ماشین بگذاریم ولی قبول ندارند و می‌گویند که بنا بر فلان ماده قانون حق پارک‌ها برای ایشان است و در صورت نیاز از طریق مراجع قانونی اقدام کنیم.
حال سئوال این است : حق پارک با کیست ؟ در صورت قانونی اقدام کردن و سازش نکردن با هم، حکم نهایی چیست ؟

پاسخ ها :

حسین آبادی   حسین

حسین آبادی حسین :

استان :

طبق نظر قانون کوچه بن بست مختص ساکنان آن کوچه است و شخصی غیر از اهالی کوچه حق پارک اتومبیل, در آن را ندارند.

ولی کوچه هایی که بن بست نیست متعلق به عموم است .

بد نیست بدانید می توان ابتدای کوچه بن بست را با زنجیر بست تا رفت و آمد فقط برای ساکنان آن کوچه صورت پذیرد.

پارک اتومبیل
متأسفانه صراحت قانونی در این خصوص وجود ندارد اما کوچه های بن بست تفاوت اساسی با کوچه های باز دارند.

براساس نظریات اکثر حقوقدانان، کوچه بن بست فقط برای استفاده ساکنان کوچه مذکور که درب منازل آن‌ها به آن باز می شود, می باشد